Nej. När din supportsession är avslutad har vi ingen möjlighet att komma åt din dator.
Här är varför du kan vara säker:
När en session startar laddas ett litet tillfälligt program ned till din dator för att möjliggöra anslutningen. Så snart du avslutar sessionen eller loggar ut tas det här programmet bort automatiskt från din dator. Det lämnar inga spår efter sig.
Det enda sättet vi någonsin kan ansluta igen är om du själv kontaktar oss och startar en ny session.
Du har alltid kontrollen.
Kommentarer
0 kommentarer
Artikeln är stängd för kommentarer.