Nee. Zodra je ondersteuningssessie is afgelopen, hebben we geen enkele manier om toegang te krijgen tot je computer.
Dit is waarom je hier zeker van kunt zijn:
Wanneer een sessie start, wordt er een klein tijdelijk programma naar je computer gedownload om de verbinding mogelijk te maken. Zodra je de sessie beëindigt of je afmeldt, wordt dit programma automatisch van je computer verwijderd. Het laat niets achter.
De enige manier waarop we ooit opnieuw verbinding kunnen maken, is als je zelf contact met ons opneemt en een nieuwe sessie start.
Jij hebt altijd de controle.
Opmerkingen
0 opmerkingen
Artikel is gesloten voor opmerkingen.