Nej. Når din supportsession er afsluttet, har vi ingen mulighed for at få adgang til din computer.
Her er grunden til, at du kan være sikker:
Når en session starter, downloades et lille midlertidigt program til din computer for at muliggøre forbindelsen. Så snart du afslutter sessionen eller logger af, slettes dette program automatisk fra din computer. Det efterlader ingenting.
Den eneste måde, vi nogensinde kan oprette forbindelse igen på, er, hvis du selv kontakter os og starter en ny session.
Du har altid kontrollen.
Kommentarer
0 kommentarer
Artiklen er lukket for kommentarer.