Ja. LogMeIn är ett helt säkert, professionellt fjärråtkomstverktyg som används av tusentals välrenommerade företag runt om i världen.
Här är vad du behöver veta:
- Våra tekniker kan bara ansluta till din dator efter att du har gett dem tillåtelse.
- Du kan se allt som teknikern gör på din skärm under sessionen.
- Om du vill avbryta när som helst stänger du bara LogMeIn-fönstret. Anslutningen avslutas omedelbart.
- När sessionen är slut tas LogMeIn bort automatiskt från din dator.
Du har alltid kontrollen.
Kommentarer
0 kommentarer
Artikeln är stängd för kommentarer.