Ja. LogMeIn er et helt trygt, profesjonelt verktøy for fjerntilgang som brukes av tusenvis av anerkjente selskaper over hele verden.
Her er det du trenger å vite:
- Teknikerne våre kan bare koble til datamaskinen din etter at du har gitt dem tillatelse.
- Du kan se alt teknikeren gjør på skjermen din under økten.
- Hvis du vil stoppe når som helst, lukker du bare LogMeIn-vinduet. Forbindelsen avsluttes umiddelbart.
- Når økten er over, fjernes LogMeIn automatisk fra datamaskinen din.
Du har alltid kontrollen.
Kommentarer
0 kommentarer
Artikkelen er stengt for kommentarer.