Nei. Når støtteøkten din er avsluttet, har vi ingen mulighet til å få tilgang til datamaskinen din.
Her er grunnen til at du kan være trygg:
Når en økt starter, lastes et lite midlertidig program ned til datamaskinen din for å muliggjøre tilkoblingen. Så snart du avslutter økten eller logger av, slettes dette programmet automatisk fra datamaskinen din. Det etterlater ingenting.
Den eneste måten vi noen gang kan koble til igjen på, er hvis du selv kontakter oss og starter en ny økt.
Du har alltid kontrollen.
Kommentarer
0 kommentarer
Artikkelen er stengt for kommentarer.