Ja. LogMeIn er et helt sikkert, professionelt værktøj til fjernadgang, som bruges af tusindvis af anerkendte virksomheder over hele verden.
Her er, hvad du har brug for at vide:
- Vores teknikere kan kun oprette forbindelse til din computer, efter du har givet dem tilladelse.
- Du kan se alt, hvad teknikeren gør på din skærm under sessionen.
- Hvis du vil stoppe på et hvilket som helst tidspunkt, skal du blot lukke LogMeIn-vinduet. Forbindelsen afbrydes med det samme.
- Når sessionen er slut, fjernes LogMeIn automatisk fra din computer.
Du har altid kontrollen.
Kommentarer
0 kommentarer
Artiklen er lukket for kommentarer.